top of page

För dig som spelar tennis hos oss

Våra värdegrunder

1. Tennis för alla

2. Glädje och gemenskap

3. Rent spel

V

FF8_3042.jpg

Detta gäller för dig 

1. All aktuell info och aktiviteter finns på vår hemsida www.borlangetennis.se och håll koll på alla meddelande som vi skickar

2. Klubbkläder, tenniskläder, tennis racketar, tennisskor mm finns att köpa i vår shop till bra priser. 10% rabatt för medlemmar på alla tenniskläder även rea (inte klubbkläder)

3. I klubben har vi inte tvingad försäljning av lotter, strumpor, häfte mm. Det är frivillig om vi erbjuder det men man måste ställa upp på våra tävlingar som funktionär (brukar vara försäljning i kiosken under tävlingen ca 3 pass under året) samt under våren har vi gemensam städdag 1-2 ggr (brukar vara någon lördag eller söndag förmiddag). Vi tilldelar tider till er när ni ska vara funktionärer.

4. För allas trivsel har vi spelarrum med olika spel för barnen så att barnen kan hänga med och umgås lite mer utöver träningen. Vi har pingisbord i konferens rummet och andra spel i spelarrummet.

5. För nybörjare, mini, midi och maxi följer vi Svenska Tennis Förbundets program.

 

6. Följ oss på sociala medier på FB och Instagram. Sök på Borlänge Tennisklubb, medlemmar Borlängetennis och pickleball Borlänge.

 

7. Hoppas att era barn kan vara på extra aktiviteter så mycket som möjligt. Det kommer att ge roliga tider med andra kompisar och skapa mer gemenskap i klubben.

Våra sponsorer

bottom of page